NAC en Barça in impasse: 'Niet alleen de club, ook dicht bij mijn familie zijn'

NAC en Barça in impasse: 'Niet alleen de club, ook dicht bij mijn familie zijn'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 11:18zo 27-09-2020 om 11:18

Laatste update: zondag 27 september 2020 om 11:23zo 27-09-2020 om 11:23

NAC Breda-verdediger Roger Riera weet nog niet of hij een droomtransfer naar FC Barcelona gaat maken. De Catalanen hopen hem binnen te halen voor hun B-elftal, maar hebben vooralsnog niet aan de vraagprijs van NAC voldaan.

Riera – bezig aan zijn tweede seizoen bij NAC en in het bezit van een tot 2021 doorlopend contract – houdt zich voorlopig op de vlakte. De Spanjaard heeft al een gesprek gehad met hoofdtrainer Maurice Steijn en algemeen directeur Mattijs Manders. "Tegen Maurice en Mattijs heb ik gezegd dat als het gebeurt, dat het voor alle partijen goed moet zijn. Anders niet. Dat heb ik vanaf dag 1 aangegeven", vertelt hij aan BN DeStem.

Als het daadwerkelijk van een transfer komt, zal Riera dus aansluiten bij Barça B: dat team komt uit in de Segunda División B, het derde niveau van Spanje. "Dat is inderdaad wat ze mij verteld hebben. De Segunda B is een zware competitie met een mix van grote en kleine clubs. Zoals Deportivo de La Coruña (vorig seizoen gedegradeerd, red.) of Racing Santander", aldus Riera, die graag de overstap naar zijn geboorteland zou maken. "Voor mij is het niet alleen de club Barcelona, maar ook het gegeven dat ik dicht bij mijn familie kan zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws