Wondermosterd van Linssen helpt ook Seuntjens: 'Het is echt waar, ik zweer het'

Wondermosterd van Linssen helpt ook Seuntjens: 'Het is echt waar, ik zweer het'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 13:15zo 27-09-2020 om 13:15

De wondermosterd van Bryan Linssen heeft ook Ralf Seuntjens geholpen. De aanvaller van De Graafschap liep vorige week tijdens de zware 7-3 nederlaag tegen Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie een enkelblessure op.

Seuntjens verliet per brancard het veld en trainer Mike Snoei was bang dat hij zijn aanvoerder voor de rest van het seizoen kwijt was. De spits liet zelf al weten dat dat gelukkig meevalt, maar mogelijk staat hij tot zo'n acht weken aan de kant. Wel is Seuntjens inmiddels weer pijnvrij dankzij Linssen. "Het vocht is er snel uitgegaan door de Bryan Linssen-techniek van mosterd", zegt hij bij FOX Sports.

Edwin Linssen, assistent van De Graafschap en broer van de Feyenoord-aanvaller, kwam met de suggestie. "Ik heb het twee nachten geprobeerd en het vocht was weg", aldus Seuntjens. "Het is echt waar, ik zweer het. Het is ongekend. Ik dacht van 'baat het niet, dan schaadt het niet'. Ik probeer het. Het is oude Franse mosterd, maar het is ongelooflijk. Vraag het maar aan de trainer, het is echt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws