Advocaat: 'Laten we stoppen over jeugdspelers, die zijn gewoon niet goed genoeg'

Advocaat: 'Laten we stoppen over jeugdspelers, die zijn gewoon niet goed genoeg'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 17:55zo 27-09-2020 om 17:55

Dick Advocaat vindt de jeugdspelers van Feyenoord nog niet goed genoeg voor het eerste elftal. Om die reden zet hij ze ook niet op de bank, ondanks dat Feyenoord veel personele problemen heeft.

Advocaat moest voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag (4-2) noodgedwongen wisselen vanwege een blessure van Nicolai Jörgensen. Hij benadrukt dat het niet soepel loopt in Rotterdam-Zuid. "Het is niet dat ik naar excuses zoek. Maar als je kijkt naar de bank die we hebben, we houden vier man over. Jörgensen raakt voor de wedstrijd geblesseerd, dat moet je meteen veranderen. Het gaat allemaal wat moeizamer, ook het spel", zegt Advocaat op de persconferentie.

Advocaat krijgt een vraag over jeugdspelers. Ze zitten niet voor niets niet op de bank. "Laten we nou even stoppen over de jeugdspelers, want die zijn gewoon nog niet goed genoeg voor het eerste elftal", zegt hij geïrriteerd. "Als je iemand op de bank zet, moet die dat verdienen. Niet voor opvulling, want dat heeft helemaal geen zin."

Jörgensen is geblesseerd, maar Advocaat kan nog geen duidelijkheid verschaffen. "Daar kan ik nog geen antwoord op geven, want ik heb hem niet meer gezien. Hij heeft iets aan een spier. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord meedoen om de titel?

(4659 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws