Ihattaren weer geslachtofferd door Schmidt: 'Mohamed zat er niet lekker in'

Ihattaren weer geslachtofferd door Schmidt: 'Mohamed zat er niet lekker in'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 20:36zo 27-09-2020 om 20:36

Roger Schmidt is niet tevreden over de prestatie van PSV tegen Heracles Almelo. De Eindhovenaren bleven steken op een 1-1 gelijkspel en de Duitse trainer zag zich genoodzaakt om in de rust drie wissels door te voeren.

Eén van de slachtoffers was Mohamed Ihattaren. Het achttienjarige toptalent beleeft een slechte seizoenstart en kon in Almelo wederom niet overtuigen. "Alle spelers die in de eerste helft op het veld stonden speelden niet goed. Ik was over niemand tevreden. Ik moest iets doen omdat we op achterstand stonden en Mohamed zat er niet lekker in", verklaart Schmidt voor de camera van FOX Sports.

PSV speelt donderdag tegen Rosenborg BK om een ticket voor de groepsfase van de Europa League. "We moeten ons verbeteren. We waren vandaag niet in staat om hetzelfde te brengen als afgelopen donderdag tegen Mura (1-5 zege, red.). We moeten dit goed analyseren en dan staan we er donderdag weer", aldus Schmidt, die tot slot Heracles een compliment maakt. "Je moet ook respect hebben voor de tegenstander. Heracles deed het erg goed."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws