Advocaat gaat met spelers Feyenoord in gesprek: Nu mogen zij het doen

Advocaat gaat met spelers Feyenoord in gesprek: "Nu mogen zij het doen"

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 22:55zo 27-09-2020 om 22:55

Tussen een deel van de spelers van Feyenoord en trainer Dick Advocaat bestaat een verschil van inzicht over de speelwijze. Daarover gaat de 73-jarige Hagenaar maandag in gesprek.

De spelers van Feyenoord willen aanvallender spelen en hoger drukzetten, maar Advocaat vraagt zich af of zijn selectie daar goed genoeg voor is. Zondag tegen ADO Den Haag werd duidelijk dat zijn ploeg nog niet in vorm is.

"Zeker in het buitenland zie je veel ploegen heel vroeg druk zetten en pressie spelen. Maar of dat voor ons ook verstandig is? Je moet het ook wel kunnen", zegt Advocaat tegen het ANP. "Ik ga maandag toch weer met de spelers in gesprek. Afgelopen week heb ik gepraat, nu mogen zij het doen."

"Er vallen me dingen op die ik graag wil en zij niet. Ik denk nog steeds dat wij ruimte nodig hebben. Zij willen het omdraaien. Vandaag hebben we het geprobeerd: vroeg storen, er bovenop zitten. Maar daarmee haal je je eigen ruimte weg. Als je de bal hebt, moet je dan wel weten wat je er mee moet doen. En dat is makkelijker als je de ruimte hebt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Feyenoord meedoen om de titel?

(4659 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws