Paris Saint-Germain krabbelt langzaam op en wint van Sierhuis en co.

27-09-2020 23:14
10

Paris Saint-Germain begint de boel langzaam maar zeker op de rit te krijgen in Frankrijk. De vijfde competitiewedstrijd tegen Reims werd gewonnen: 0-2.

PSG begon dramatisch en verloor de eerste twee wedstrijden, maar begint nu een serie van overwinningen neer te zetten. De topclub uit Parijs domineerde de wedstrijd tegen Reims, zonder bankzitter Kaj Sierhuis, vanaf de eerste minuut. Toch stond het na 45 minuten slechts 0-1. Mauro Icardi zette zijn ploeg in de negende minuut met een bekeken schot in de verre hoek op voorsprong.

Grote kansen op 0-2 waren er, maar werden niet benut. Een vrije trap van Neymar ging maar net naast. Het spelbeeld veranderde in de tweede helft niet. PSG maakte de dienst uit en kwam na ruim een uur op 0-2. Weer was het Icardi die doel trof. Een grotere nederlaag bleek het kansloze Reims bespaard. Daarvoor miste PSG de scherpte.

Na vijf wedstrijden staat PSG op een vijfde plaats in de Ligue 1. Stade Rennes is de koploper van Frankrijk.