Fraser slaat terug: 'Ik verwijt die jongens niks, zaakwaarnemers zijn wel jammer'

Fraser slaat terug: 'Ik verwijt die jongens niks, zaakwaarnemers zijn wel jammer'

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 09:54ma 28-09-2020 om 09:54

Kopzorgen voor Henk Fraser bij Sparta: de Rotterdamse club is na de harde nederlaag tegen PEC Zwolle (4-0) hekkensluiter in de Eredivisie en dreigt Mohamed Rayhi én Abdou Harroui kwijt te raken. De trainer stoort zich aan de rol van hun zaakwaarnemers.

Rayhi (26) gaf zaterdag toe dat hij 'puur voor het geld' naar Al-Batin uit Saudi-Arabië wil. In de tussentijd dreigt ook Harroui (22) te vertrekken: FC Groningen trekt aan de middenvelder, die wel oren heeft naar de transfer. Fraser begrijpt dat de twee Spartanen hogerop willen, maar Fraser zet vraagtekens bij de manier waarop dat gaat. "Ik ben geen fan van zaakwaarnemers", stelt de trainer in het Algemeen Dagblad. "Althans niet van sommigen van hen."

Sparta hoeft niet te verkopen en vraagt de hoofdprijs voor Harroui: circa 2,5 miljoen euro. FC Groningen komt vooralsnog niet in de buurt van dat bedrag. Rayhi heeft een vastgestelde transfersom in zijn contract. Fraser: "Die jongens verwijt ik niets. Wel jammer vind ik de wijze waarop ze beïnvloed worden door mensen om hen heen. Die onrust helpt ons niet."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws