'Lyon dreigt smaakmaker te verliezen: middenvelder wil naar Arsenal'

'Lyon dreigt smaakmaker te verliezen: middenvelder wil naar Arsenal'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 10:29di 29-09-2020 om 10:29

Houssem Aouar heeft bij de clubleiding van Olympique Lyon aangegeven per se te willen vertrekken deze transferperiode. De 22-jarige middenvelder staat in de belangstelling van Arsenal, maar The Gunners voldoen vooralsnog niet aan de vraagprijs van Lyon.

De interesse van Arsenal in Aouar is al een tijd bekend, maar de tijd begint te dringen nu de transferperiode nog ongeveer een week open is. Aouar heeft daarom bij de Lyon-leiding aangegeven deze transferperiode nog te willen vertrekken, meldt L'Équipe. De middenvelder hoopte eerst op clubs als Juventus en Manchester City, die ook belangstelling toonden. Tot concrete aanbiedingen kwam het echter niet.

Arsenal pakt daarentegen wel door. The Gunners hebben al een aanbieding neergelegd in Lyon, maar daarmee was de Franse club niet tevreden. Lyon heeft nog een gat van vijftig miljoen euro te dichten en zou daarom water bij de wijn willen doen in de onderhandelingen met Arsenal. Lyon wilde eerder deze zomer zestig miljoen euro ontvangen voor Aouar, maar die prijs lijkt te zakken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws