'Chelsea-schlemiel kijkt tweede helft tegen West Brom in bus: Lampard woedend'

'Chelsea-schlemiel kijkt tweede helft tegen West Brom in bus: Lampard woedend'

29-09-2020 11:42 Laatste update: 12:02
30

Frank Lampard heeft woedend uitgehaald naar Marcos Alonso na het 3-3 gelijkspel tegen West Bromwich Albion van afgelopen weekend. De Spaanse back speelde een dramatische eerste helft, werd gewisseld en besloot vervolgens de wedstrijd in de spelersbus af te kijken.

Dit tot ongenoegen van Lampard, die na de wedstrijd uithaalde in de richting van Alonso. Chelsea stond bij rust met 3-0 achter op bezoek bij Premier League-promovendus West Brom. Lampard besloot in te grijpen en haalde in de rust Mateo Kovacic en Alonso (die in de fout ging bij de 1-0) naar de kant.

Dit tot groot ongenoegen van Alonso, die de wedstrijd niet afkeek bij de rest van de Chelsea-wissels, maar in de spelersbus. Lampard trakteerde hem na afloop van de wedstrijd op een uitbrander in de kleedkamer, voor de rest van de verbaasde Chelsea-spelers. De club rekent het Alonso zwaar aan dat hij in deze coronatijden vertrok naar de spelersbus.

'Bronnen binnen Chelsea' geven in gesprek met The Athletic aan dat ze Lampard nog nooit zo boos hebben gezien. Eén van die bronnen zegt zelfs dat hij 'verbaasd zou zijn als Alonso ooit nog weer speelt in het shirt van Chelsea'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie