'Manchester United onderhandelt met Barcelona over huur', Koeman wacht af

'Manchester United onderhandelt met Barcelona over huur', Koeman wacht af

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 14:32wo 30-09-2020 om 14:32

De mogelijke toptransfer van Ousmane Dembélé naar Manchester United is ook onderwerp van gesprek in Engeland. Sky Sports meldt woensdag dat er gesprekken gaande zijn met FC Barcelona.

Spaanse media pakten deze week uit met het nieuws dat Dembélé voor een transfersom van 50 à 60 miljoen euro onderweg is naar Manchester United. Volgens Sky Sports ligt het iets anders: de Engelse grootmacht wil de Franse vleugelaanvaller (23) tot het einde van het seizoen huren.

Dembélé geldt als 'sterk alternatief' voor Borussia Dortmund-vedette Jadon Sancho, op wie deze week nog tevergeefs 100 miljoen euro werd geboden. Barça kocht Dembélé 2017 voor ongeveer 105 miljoen euro van Borussia Dortmund, exclusief 40 miljoen aan bonussen.

Ronald Koeman liet zich woensdag nog uit over de toekomst van zijn speler. "Ik reken op hem", aldus de Barça-trainer. "Hij heeft niet gespeeld, omdat er meer spelers zijn en Ansu Fati zijn waarde heeft bewezen. Maar hij heeft goed getraind. Wat er met hem gebeurt, ligt aan de speler en club."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws