Zahavi maakt meteen indruk bij PSV: 'De kwaliteit is er aan af te zien'

Zahavi maakt meteen indruk bij PSV: 'De kwaliteit is er aan af te zien'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 20:09wo 30-09-2020 om 20:09

Eran Zahavi maakt in zijn eerste periode als PSV-speler een uitstekende indruk op Pablo Rosario. De Israëlische spits moet dit seizoen voor de doelpunten gaan zorgen bij PSV en zit bij de EL-selectie voor het duel met Rosenborg.

"De kwaliteit is er aan af te zien. Hij is gewoon een hele goede spits", wordt Rosario geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Het is heel goed dat hij erbij is gekomen, ik kan niet wachten om hem in actie te zien."

PSV nam het vorig seizoen ook op tegen Rosenborg en won toen vrij simpel met 1-4. Rosario trekt echter geen conclusies. "Dit is een heel andere wedstrijd: het is erop of eronder. Dat brengt wel extra druk met zich mee, maar de groep is er klaar voor."

Trainer Roger Schmidt rouleerde in de eerste wedstrijden al flink, maar Rosario miste vooralsnog geen minuut. "De trainer bepaalt wie speelt, wij zullen er als team altijd alles aan doen om te winnen", vervolgt de middenvelder. "En de trainer zet die andere jongens er niet voor niets in, zij trainen net zo hard en weten ook wat er gevraagd wordt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws