'Zahavi is een topspeler en echte leider, zijn speelwijze past perfect bij PSV'

'Zahavi is een topspeler en echte leider, zijn speelwijze past perfect bij PSV'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 08:08zo 27-09-2020 om 08:08

Ben Sahar heeft hoge verwachtingen van Eran Zahavi bij PSV. De voormalig aanvaller van De Graafschap en Willem II adviseerde zijn Israëlische landgenoot om voor de Eindhovenaren te kiezen.

"Toen ik het nieuws zag dat PSV interesse had, besloot ik om hem te appen en hem te adviseren om deze kans te pakken", vertelt Sahar aan Voetbal International. "Ik ken Nederland, de Eredivisie en PSV. Ik ben blij dat hij ook daadwerkelijk voor deze aanbieding is gegaan."

"Eran Zahavi is voor mij een topspeler", vervolgt Sahar. "De laatste jaren heeft hij heel veel gescoord en dat komt door hoe hij is als persoon. Het is echt ongelooflijk hoe hard hij werkt, hoe graag hij wil leren. Eran is altijd scherp, altijd hongerig om meer doelpunten te maken. Maar hij is niet alleen een doelpuntenmaker: hij is ook een echte leider. Dat is heel belangrijk voor PSV, dat veel jonge spelers heeft. Eran brengt niet alleen goals en assists, hij helpt een ploeg ook op andere manieren."

Sahar is er dan ook van overtuigd dat de 33-jarige spits een succes wordt in de Eredivisie. "Misschien heeft hij even de tijd nodig om zijn draai te vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat Eran het heel goed gaat doen in Nederland. Het wordt niet zo gemakkelijk als in China, maar zijn manier van spelen past perfect bij PSV."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel goals gaat Zahavi maken in de Eredivisie?

(7812 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws