Atalanta-coach Gasperini motiveert Hateboer: 'Dát tekent de groei van dit team'

Atalanta-coach Gasperini motiveert Hateboer: 'Dát tekent de groei van dit team'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 08:38do 01-10-2020 om 08:38

Hans Hateboer kent een geweldige start van het nieuwe seizoen in de Serie A. In de eerste twee wedstrijden kwam de Nederlandse rechtsback twee keer tot scoren, tot grote vreugde van zijn trainer Gian Piero Gasperini.

Hateboer gaf eerder aan dat hij zijn plafond bij Atalanta Bergamo inmiddels bereikt heeft, maar Gasperini vindt dat de verdediger zelf het tegendeel bewijst. "Van een speler als Alejandro 'Papu' Gómez verwacht je doelpunten, maar dat Hans nu twee duels op rij het net weet te vinden: dát tekent juist de groei van dit team", geeft de Atalanta-trainer aan, geciteerd door Sky Sport Italia. Atalanta won woensdagavond met 1-4 op bezoek bij Lazio.

De club heeft met zes punten uit twee wedstrijden een goede basis gelegd voor de rest van het Serie A-seizoen. Gasperini ziet Atalanta echter niet als titelkandidaat. "Nee, we kunnen nog veel beter dan nu", vervolgt de trainer. "De clubs die over de titel mogen praten zijn Juventus, Internazionale en Napoli." Toch hield Gasperini wel een slag om de arm. "Vraag het me na twintig wedstrijden nog maar eens."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws