Update: 'akkoord tussen ADO en Juve, percentage bij latere doorverkoop'

Update: 'akkoord tussen ADO en Juve, percentage bij latere doorverkoop'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 17:23do 01-10-2020 om 17:23

ADO Den Haag hoopt zich op korte termijn te versterken met Dario Del Fabro (25). De verdediger van Juventus moet de defensie van de club uit de residentiestad gaan versterken.

Dat meldt Sky Sport Italia. De deal zou al zo goed als rond zijn: Del Fabro vliegt binnenkort naar Nederland om de laatste details te bespreken met ADO, dat hem voor één seizoen huurt van De Oude Dame.

Del Fabro speelde vorig seizoen op huurbasis voor Kilmarnock. Hij kwam tot 22 optredens in het shirt van de Schotse club, alvorens het seizoen werd onderbroken vanwege het coronavirus. Voor zijn periode bij Kilmarnock kwam Del Fabro in actie voor het O23-elftal van Juventus, actief in de Serie C.

ADO-coach Aleksandar Rankovic is op zoek naar versterking voor zijn elftal, dat matig begonnen is aan het nieuwe seizoen in de Eredivisie. De eerste drie wedstrijden, tegen Heracles Almelo, FC Groningen en Feyenoord, gingen verloren.

Update: ADO en Juventus gaan inderdaad zakendoen, meldt Omroep West. Del Fabro wordt voor één jaar gehuurd van La Vecchia Signora en zal versterking nummer zeventien (!) voor ADO worden. De Hofstedelingen pikken bovendien een graantje mee bij een toekomstige transfer van Del Fabro, hebben ze afgesproken met Juventus.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws