'ADO nog niet klaar na metamorfose: ook Bakker en Kramer mogen verkassen'

'ADO nog niet klaar na metamorfose: ook Bakker en Kramer mogen verkassen'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 09:32di 29-09-2020 om 09:32

ADO Den Haag haalde tot dusver liefst zestien spelers binnen en liet er vijftien gaan, maar is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. Volgens het Algemeen Dagblad wil trainer Aleksandar Rankovic nog een verdediger en een aanvaller aan zijn selectie toevoegen.

Het hart van de verdediging wordt momenteel gevormd door nieuwkomer Peet Bijen en Shaquille Pinas, terwijl linksback Boy Kemper en middenvelder Danny Bakker ook centraal achterin kunnen spelen. Rankovic hoopt echter nog een pure centrale verdediger aan te trekken, zodat hij op een alternatief terug kan vallen mocht Bijen of Pinas wegvallen.

Qua centrumspitsen heeft ADO de beschikking over Michiel Kramer en de van FC Utrecht gehuurde Jonas Arweiler. Dit zijn echter twee vergelijkbare spelers. Rankovic wil meer kunnen variëren met zijn ploeg en zou daarom nog een snelle, dynamische spits aan zijn selectie toe willen voegen.

Tegenover de mogelijke komst van een verdediger en een spits staan twee eventuele uitgaande transfers. ADO liet met Lex Immers, Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers al drie clubiconen gaan en heeft volgens het AD nóg twee oudgedienden in de etalage gezet: Bakker en Kramer zouden voor de benodigde transferinkomsten moeten zorgen. Kramer moest zijn basisplek zondag tegen Feyenoord afstaan aan Arweiler, terwijl Bakker tot dusver helemaal niet in actie is gekomen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws