'Welkom Zinédine': VVV-Venlo presenteert gewenste middenvelder (24)

'Welkom Zinédine': VVV-Venlo presenteert gewenste middenvelder (24)

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 11:25do 01-10-2020 om 11:25

VVV-Venlo heeft zich versterkt met Zinédine Machach, een speler van SSC Napoli. Machach is een 24-jarige middenvelder uit Frankrijk die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd, zo laat de club via de officiële kanalen weten.

VVV heeft een optie tot koop bedongen. "De interesse van VVV-Venlo streelt me. Zij lieten merken me graag te willen hebben in Venlo. Napoli is een prachtige club, maar ik wil graag spelen. Bij VVV zie ik die mogelijkheid en wil ik in de Eredivisie tonen wat ik kan", laat Machach weten op de clubsite van VVV.

Stan Valckx legt uit waarom VVV Machach heeft gehuurd van Napoli. "Zinédine is een creatieve middenvelder die beschikt over inzicht en oog heeft voor de steekpass", zegt de technisch manager. "Bij Toulouse en Napoli heeft hij natuurlijk een fantastische leerschool gehad. Daarnaast heeft hij in de Ligue 1 in Frankrijk én de Serie B in Italië de nodige wedstrijden gespeeld. Met die ervaring is deze nog relatief jonge middenvelder de benodigde versterking op het middenveld."

Machach speelde niet alleen bij Napoli, maar droeg ook het shirt van AS Cannes, Olympique Marseille en Toulouse. Sinds 2018 speelt hij voor Napoli, dat hem verhuurde aan Carpi, Crotone en Cosenza.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws