'Ik heb met Klaassen een open gesprek gehad over Ajax, hij geeft alles'

'Ik heb met Klaassen een open gesprek gehad over Ajax, hij geeft alles'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 17:40do 01-10-2020 om 17:40

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 17:46do 01-10-2020 om 17:46

Bij Werder Bremen gaat men ervan uit dat Davy Klaassen in de slotweek van de transferperiode niét naar Ajax vertrekt. Dat melden trainer Florian Kohfeldt en sportief directeur Frank Baumann donderdag.

De onderhandelingen tussen Ajax en Werder Bremen over de transfer van Klaassen zijn in volle gang. Bij de Bundesliga-club gaat men echter niet uit van een vertrek. "Ik heb met Davy een open gesprek gehad over Ajax en ik weet dat hij, zolang hij hier is, alles zal geven. Het is zeer waarschijnlijk dat Davy zaterdag nog in Bremen is", verklaart Kohfeldt op een persconferentie. Zaterdag speelt Werder Bremen tegen promovendus Arminia Bielefeld.

Baumann voert namens Werder de onderhandelingen met Ajax-directeur Marc Overmars. Hij denkt niet dat er snel een akkoord wordt gesloten. "Ik ga ervan uit dat Davy Klaassen ook na 5 oktober bij ons speelt. Het is ook niet zo dat we Klaassen zomaar opgeven als we een vervanger vinden", aldus Baumann. Ajax is volgens Duitse media bereid tot twaalf miljoen euro te gaan voor Klaassen, die geldt als beoogde opvolger van Donny van de Beek.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws