'Onverwachte kink in de kabel voor Bayern en Leeds: mogelijke gevolgen voor AZ'

'Onverwachte kink in de kabel voor Bayern en Leeds: mogelijke gevolgen voor AZ'

Gepubliceerd: donderdag 1 oktober 2020 om 20:35do 01-10-2020 om 20:35

Verrassende ontwikkelingen uit Leeds: een transfer van Mickaël Cuisance leek een kwestie van tijd, maar Leeds United zal de Fransman niet overnemen van Bayern München. Cuisance was al naar Engeland afgereisd, maar de deal tussen beide clubs is afgeketst.

De 21-jarige Fransman verruilde Borussia Mönchengladbach in 2019 voor Bayern en moest het sindsdien vooral hebben voor invalbeurten. Trainer Hansi Flick kon de middenvelder niet beloven dat hij komend seizoen vaker in actie zou komen: Cuisance mocht dus verder kijken. Leeds toonde interesse en een akkoord met Bayern leek aanstaande.

Cuisance was zelfs al naar Elland Road vertrokken om de transfer af te ronden. Volgens de Engelse én de Duitse tak van Sky Sports is er echter op het laatste moment een kink in de kabel gekomen. Het heeft er alle schijn van dat beide clubs het alsnog niet eens zijn geworden en dat een transfer definitief van de baan is.

Wellicht heeft dit ook gevolgen voor AZ: Leeds werd de voorbije dagen al aan Teun Koopmeiners gelinkt en zou wederom bij de AZ-aanvoerder terecht kunnen komen. Koopmeiners liet zelf weten dat hij open staat voor een vertrek naar het buitenland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Koopmeiners al toe aan een stap naar het buitenland?

(743 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws