Premier League-interesse in Koopmeiners bevestigd: 'Ik wil graag die stap maken'

Premier League-interesse in Koopmeiners bevestigd: 'Ik wil graag die stap maken'

Gepubliceerd: zondag 27 september 2020 om 21:26zo 27-09-2020 om 21:26

Teun Koopmeiners weet dat hij in de belangstelling staat van clubs uit het buitenland. Vrijdag werd Leeds United nadrukkelijk gelinkt aan de aanvoerder van AZ en Jong Oranje, terwijl volgens De Telegraaf ook Fulham in de markt is.

De Premier League-promovendus volgt Koopmeiners 'nadrukkelijk', klinkt het. "Voor mij is het helder dat ik de ambitie heb om een stap naar het buitenland te maken. Maar ik moet wél een goed gevoel hebben bij die club, het moet allemaal in het plaatje passen", reageert hij tegenover De Telegraaf.

Koopmeiners heeft contact gehad met zaakwaarnemer Karel Jansen. De belangstelling uit Engeland streelt hem. "Tuurlijk is het mooi, omdat ik graag die stap wil maken. Het zou vervelender zijn als er nooit een buitenlandse club voor mij komt. Maar er moet een hoop kloppen. Mocht ik al een goed gevoel bij een club hebben, dan moeten de clubs er ook nog uitkomen."

'Interesse overduidelijk'
Jansen bevestigt dat Koopmeiners mag hopen op een droomtransfer naar de Premier League. "De interesse in Teun vanuit Engeland is overduidelijk", aldus de zaakwaarnemer, die niet op namen wil ingaan, maar ook niet ontkent dat Leeds United in de markt is. Volgens De Telegraaf heeft AZ een 'majestueus bod' uit de Ligue 1 afgewimpeld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws