Witte rook bij AS Roma: spits van Real Madrid komt aanvalslinie versterken

Witte rook bij AS Roma: spits van Real Madrid komt aanvalslinie versterken

Gepubliceerd: vrijdag 2 oktober 2020 om 20:14vr 02-10-2020 om 20:14

Borja Mayoral is officieel speler van AS Roma. De Spaanse spits wordt voor twee seizoenen gehuurd van Real Madrid en de Romeinen hebben gedurende die periode de mogelijkheid om Mayoral definitief over te nemen.

Roma heeft de aanvaller gepresenteerd op de officiële kanalen en laat weten dat het zich dit seizoen voor vijftien miljoen euro definitief kan verzekeren van de diensten van Mayoral. Als de Italianen volgend seizoen willen toeslaan bedraagt de koopprijs twintig miljoen euro. Mocht Roma de spits definitief vastleggen, dan krijgt hij een contract tot medio 2025 in de Italiaanse hoofdstad. Dat valt allemaal te lezen op de website van de Giallorossi.

Op de website van zijn nieuwe club laat Mayoral weten zin te hebben in het niveuwe avontuur. "Ik ben blij dat ik eindelijk speler van Roma ben", vertelt hij. "Het waren hectische dagen, maar het belangrijkste is dat alles geregeld is. Het is een eer om voor een historische club als Roma te spelen, ik ben dankbaar voor het geloof dat ze in mij hebben en ik ga alles geven."

De Spaanse spits werd opgeleid door Real Madrid en speelde 33 wedstrijden voor De Koninklijke, waarin hij zeven keer scoorde. Ook werd Mayoral al eens verhuurd aan VfL Wolfsburg en Levante.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws