Van Bommel wil snel weer aan de slag: 'De Duitse mentaliteit is mijn mentaliteit'

Van Bommel wil snel weer aan de slag: 'De Duitse mentaliteit is mijn mentaliteit'

03-10-2020 11:48
111

Mark van Bommel hoopt spoedig weer aan de slag te kunnen als hoofdtrainer. Mino Raiola, zaakwaarnemer van de voormalig oefenmeester van PSV, heeft diverse aanbiedingen gekregen voor de Limburger.

De gewezen middenvelder, die in december 2019 ontslagen werd in Eindhoven, houdt zijn ogen en oren open. "Mijn zaakwaarnemer Mino Raiola is best vaak benaderd, maar de hele corona-periode maakt het er natuurlijk niet makkelijker op", zegt Van Bommel tegen De Telegraaf.

Van Bommel heeft wel een voorkeur als het gaat om een competitie waarin hij zou willen werken. "Ik denk dat de Bundesliga goed bij mij past. Die Duitse mentaliteit is wel een beetje mijn mentaliteit. Engeland is natuurlijk ook geweldig. Je hebt daar door het drukke schema nauwelijks tijd om gedurende een seizoen te trainen."

De Limburger vindt wel dat hij de hele voorbereiding met een team moet meemaken. "Tussentijds instappen is natuurlijk niet ideaal", zegt Van Bommel. "Ik denk wel dat ik snel mijn stempel kan drukken op een elftal, maar het is tussentijds wel een stuk moeilijker."