Update: Juventus toont geen clementie en wil zondag 'gewoon' spelen tegen Napoli

Update: Juventus toont geen clementie en wil zondag 'gewoon' spelen tegen Napoli

03-10-2020 20:01 Laatste update: 21:20
44

De wedstrijd tussen Juventus en Napoli van zondagavond staat op de tocht. De gezondheidsautoriteiten van Napels hebben aangegeven dat Napoli niet af mag reizen naar Turijn voor de wedstrijd tegen De Oude Dame.

Dat meldt beIN SPORTS-journalist Tancredi Palmeri. De spelers van Napoli zouden al op het vliegveld hebben gestaan om te vertrekken naar Turijn, maar zijn op het laatste moment tegengehouden. Er bestaat een reële mogelijkheid dat het coronavirus rondwaart in de selectie van de ploeg. De kans is dan ook groot dat de wedstrijd van zondag afgelast wordt.

Eerder deze week kwam naar buiten dat middenvelder Piotr Zielinski en een staflid van Napoli positief zijn getest op het coronavirus. Niet veel later werd bekend dat Lorenzo Insigne, verdediger Giovanni Di Lorenzo en reservedoelman Alex Meret zich niet hoeven te melden bij het Italië van bondscoach Roberto Mancini tijdens de volgende transferperiode. Mancini wil geen enkel risico nemen.

Update: Juventus wil niets weten van uitstel van de Serie A-topper. La Vecchia Signora zal zondagavond 'gewoon' met zijn sterkste opstelling op het veld staan, laat het weten via een statement. 'Wij houden ons aan de vooraf afgesproken speeldata.'