Ondaan paar uur na 6-0 zege op FC Eindhoven verwelkomd in De Goffert

Ondaan paar uur na 6-0 zege op FC Eindhoven verwelkomd in De Goffert

NEC heeft een feestelijke zaterdag afgesloten met een transferaankondiging. Terell Ondaan is na één jaar alweer terug op de Nederlandse velden, hebben de Nijmegenaren enkele uren na de 6-0 thuiszege op FC Eindhoven bekendgemaakt.

De oud-speler van Telstar, Willem II, Excelsior en PEC Zwolle probeerde het medio 2019 in Frankrijk, maar dat avontuur is al na één jaar voortijdig beëindigd: NEC neemt de 27-jarige aanvaller op huurbasis over van Ligue 2-club Grenoble Foot 38. "Na het vertrek van Ole Romeny (naar Willem II, red.) en Etien Velikonja zochten we nog een aanvallende versterking. Bij voorkeur zou dat een speler zijn met ervaring en daarnaast de nodige specifieke kwaliteiten. Zo kwamen we uit bij Terell Ondaan", verklaart algemeen directeur Wilco van Schaik.

Ondaan werd benaderd door NEC toen bleek dat hij tijdelijk mocht vertrekken bij Grenoble: het gesprek met de Nijmegenaren gaf hem een 'heel positief gevoel', vertelt hij aan de NEC-kanalen. "NEC heeft een jonge talentvolle groep en ik hoop met mijn ervaring het komende jaar van waarde te kunnen zijn om het elftal beter te laten functioneren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s