Manchester United rondt verrassende deal af: Cavani niet langer 'in between jobs'

Manchester United rondt verrassende deal af: Cavani niet langer 'in between jobs'

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 22:57ma 05-10-2020 om 22:57

Laatste update: maandag 5 oktober 2020 om 23:02ma 05-10-2020 om 23:02

Edinson Cavani is na drie maanden weer onder de pannen. El Matador vertrok per 1 juli bij Paris Saint-Germain en heeft zich vlak voor het sluiten van de transfermarkt aan Manchester United verbonden.

De 33-jarige Uruguayaan streek in 2013 neer bij PSG, maar was er na zeven seizoenen klaar mee en deed ook niet meer mee tijdens de Champions League-campagne in augustus. Vervolgens leek hij op weg naar Benfica, maar de deal met O Glorioso ketste op het laatste moment af. Tijdens de laatste dagen van de transferperiode kwam Cavani plotseling in beeld bij Manchester United, dat onmiddellijk door heeft gepakt: de 116-voudig international van Uruguay heeft voor één seizoen getekend op Old Trafford.

Als de samenwerking bevalt, kan Cavani's verbintenis met één jaar verlengd worden. "Manchester United is één van de grootste clubs ter wereld. Het is een eer om hier te zijn", laat de ervaren spits weten aan de officiële kanalen van zijn nieuwe club. "Ik heb altijd voor gepassioneerde fans gespeeld en ik weet zeker dat ik dat ook hier weer ga doen. Ik kan niet wachten totdat ik de sfeer op een vol Old Trafford mee mag maken."

Manchester United heeft een actieve Deadline Day achter de rug. Alex Telles is overgekomen van FC Porto: ook de Fransman Willy Kambwala en Cavani's landgenoot Facundo Pellistri hebben zich gemeld op Old Trafford.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws