'Ik ga alleen weg bij Feyenoord voor een club waarvan ik vind dat het bij me past'

'Ik ga alleen weg bij Feyenoord voor een club waarvan ik vind dat het bij me past'

Gepubliceerd: zondag 4 oktober 2020 om 18:56zo 04-10-2020 om 18:56

Steven Berghuis verwacht niet dat hij deze transferperiode nog vertrekt bij Feyenoord. De captain van de Rotterdammers, die in de uitwedstrijd bij Willem II van zondagmiddag twee keer scoorde, heeft hoge eisen.

De aanvaller meldt zich deze week bij het Nederlands elftal op het moment dat de transferdeadline dichterbij komt. "Ik ga mijn telefoon niet uitzetten, maar dat heeft niet alleen daar mee te maken", lacht Berghuis voor de camera van FOX Sports. "Ik denk dat mijn verhaal bekend is, ik ben heel erg blij met de club en heb nog niks concreets gehoord over dat ik weg zou kunnen gaan. Dat moet dan wel een club zijn waarvan ik vind dat het bij mij past."

Ook op de persconferentie na afloop van de wedstrijd sprak Berghuis vergelijkbare woorden. "De uren gaan voorbij en daardoor krijgt Feyenoord steeds meer zekerheid", liet hij weten. "Er is nu niets concreet, of het moet vanochtend of tijdens de wedstrijd gebeurd zijn. Ik heb het goed bij Feyenoord en ga alleen weg als er iets heel moois voorbij komt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws