Transferspektakel verwacht bij PSV: 'Laatste trio versterkingen broodnodig'

Transferspektakel verwacht bij PSV: 'Laatste trio versterkingen broodnodig'

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 07:15ma 05-10-2020 om 07:15

Laatste update: maandag 5 oktober 2020 om 07:25ma 05-10-2020 om 07:25

PSV gaat voor het sluiten van de transfermarkt nog twee à drie versterkingen toevoegen aan de selectie. Armindo Bruma en Timo Baumgartl lijken op het laatste moment te vertrekken uit Eindhoven en daar wil technisch directeur John de Jong op anticiperen.

Dat meldt De Telegraaf. Schmidt had tegen Fortuna Sittard de beschikking over vier veldspelers op de reservebank. Een te laag aantal, aangezien de Eindhovenaren dit seizoen ook actief zijn in de Europa League. Bruma is ondertussen op weg naar het Griekse Olympiakos, dat hem een jaar gaat huren. Baumgartl ontbrak tegen Fortuna om een transfer naar Fulham af te ronden.

Het ontbreken van de twee spelers maakt duidelijk dat PSV voor het sluiten van de transfermarkt nog speler naar Eindhoven gaat halen, stelt De Telegraaf. De krant stelt dat PSV anders nooit toestemming had gegeven aan Baumgartl en Bruma om te onderhandelen met een andere club. De Jong en trainer Roger Schmidt hopen ook nog op een extra vleugelverdediger. 'De trainer heeft logischerwijs een grote vinger in de pap wat het transferbeleid betreft, om het elftal naar zijn filosofie vorm te geven. Daarvoor is een laatste trio versterkingen broodnodig.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws