FC Twente rondt tiende zomerversterking af: 'Ik ken de club sinds Tadic'

FC Twente rondt tiende zomerversterking af: 'Ik ken de club sinds Tadic'

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 14:30ma 05-10-2020 om 14:30

FC Twente heeft zich officieel versterkt met Luka Ilic. De 21-jarige middenvelder wordt voor één jaar gehuurd van het Engelse Manchester City.

Ilic laat op de website van zijn nieuwe club weten veel zin te hebben in zijn Eredivisie-avontuur. "Ik kijk enorm uit naar deze stap. Toen FC Twente onlangs kwam kende ik geen twijfel, een trots gevoel dat een grote club als FC Twente zich meldde. Ik ken de club sinds dat Dusan Tadic er speelde."

Ilic maakte drie jaar geleden van Rode Ster Belgrado de overstap naar Manchester City. Vorig jaar was de creatieve middenvelder ook al actief op de Nederlandse velden. Hij speelde toen op huurbasis voor NAC Breda. De Serviër kwam in Breda in negentien duels tot vier doelpunten.

Met de komst van Ilic kan FC Twente-trainer Ron Jans weer beschikken over een linksbenige middenvelder, die de ploeg na het vertrek van Giorgio Aburjania niet meer in de selectie had. Twente werkt nog aan de komst van Brentford-aanvaller Halil Dervisoglu.

Ilic is na Gijs Smal, Lazaros Lamprou, Vaclav Cerny, Nathangelo Markelo, Kik Pierie, Danilo Pereira, Alexander Jeremejeff, Tyronne Ebuehi en Dario Dumic de tiende zomerversterking van Twente.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws