Breaking news

Feyenoord heeft drie kwartier nodig om warm te draaien, maar bekert door

Zirkzee reageert op Feyenoord-interesse: 'Ik zou Nederland wel oké vinden'

Zirkzee reageert op Feyenoord-interesse: 'Ik zou Nederland wel oké vinden'

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 15:56ma 05-10-2020 om 15:56

Joshua Zirkzee houdt zijn lippen stijf op elkaar als het om een transfer naar Feyenoord gaat. Dick Advocaat zou de spits van Bayern München, die verhuurd mag worden, maar wat graag naar Rotterdam halen.

De Kleine Generaal liet zondagmiddag rondom het duel met Willem II (1-4 voor Feyenoord) weten dat hij hoopt dat de club een poging onderneemt om Zirkzee te halen. "Ik voel me nergens te groot voor en ga kijken wat de opties zijn", reageert de spits bij FOX Sports als hem gevraagd wordt naar zijn toekomst. "Ik heb natuurlijk bij Feyenoord gespeeld en kom uit Rotterdam, maar we zien aan het einde van de dag wel hoe of wat. De kans is er altijd."

Zirkzee vindt wel dat hij aan spelen toe moet komen en als dat een vertrek bij Bayern betekent dan zij dat zo. "Ik moet gewoon minuten maken en in overleg met Bayern München moet dat gaan gebeuren. Het maakt voor mij niet uit of dat in Nederland is of in een andere competitie. Ik zou Nederland wel oké vinden, daar heb ik geen problemen mee, maar het zou ook kunnen dat ik ergens in Duitsland terecht kom."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws