'Plottwist bij PSV: transfer van Baumgartl naar Fulham gaat niet door'

'Plottwist bij PSV: transfer van Baumgartl naar Fulham gaat niet door'

Gepubliceerd: maandag 5 oktober 2020 om 21:59ma 05-10-2020 om 21:59

Laatste update: maandag 5 oktober 2020 om 22:13ma 05-10-2020 om 22:13

De transfer van Timo Baumgartl naar Fulham is afgeketst, zo meldt het Eindhovens Dagblad maandagavond. PSV rekende op een huurtransfer van de Duitse verdediger.

Maandagochtend wees alles er nog op dat Baumgartl het seizoen af zou maken in Engeland, maar de deal is afgeketst. PSV-trainer Roger Schmidt nam zondag voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard al een voorschot op de transfer van Baumgartl. De verdediger komt in Eindhoven niet aan spelen toe en had een vertrekwens.

Dat de transfer van Baumgartl afketst is zeer opvallend. Hij was maandag al medisch gekeurd, zo klonk het vanuit Engeland. Of de komst van Joachim Andersen (van Olympique Lyon) naar Fulham er iets mee te maken heeft is niet duidelijk. Volgens het Eindhovens Dagblad zag Baumgartl bij Engeland onvoldoende perspectief om zich te ontwikkelen.

Baumgartl zal zich vanaf dinsdag weer melden bij PSV, waar hij wederom voor zijn kansen gaat vechten. Het ED schrijft dat de club zich dan wederom over de situatie in de selectie gaat buiten. Baumgartl ligt bij PSV nog tot 2024 vast.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws