Update: PSV krijgt uitstel, zaak Schmidt/Nijhuis pas volgende week onder de loep

'Overmars laat oud-spelers op heel leuke manier blijken dat hij ze niet vergeet'

'Overmars laat oud-spelers op heel leuke manier blijken dat hij ze niet vergeet'

Gepubliceerd: dinsdag 6 oktober 2020 om 06:45di 06-10-2020 om 06:45

Laatste update: dinsdag 6 oktober 2020 om 06:47di 06-10-2020 om 06:47

Davy Klaassen kreeg begin dit jaar al een Ajax-pennetje van directeur voetbalzaken Marc Overmars om in de zomer zijn contract in Amsterdam te gaan tekenen. Dat vertelt de van Werder Bremen overgekomen middenvelder in gesprek met De Telegraaf.

"Mijn broer Aron kwam Marc Overmars tegen en kreeg een Ajax-pennetje. Om – zoals Marc dat zei – deze zomer mijn contract bij Ajax te kunnen tekenen", vertelt Klaassen na zijn overstap van elf tot veertien miljoen euro. "Overmars houdt ook na hun vertrek contact met oud-spelers van Ajax en laat ze op een heel leuke manier blijken dat hij ze niet vergeet. En je ziet waar dat goed voor is, want ik ben er weer…"

Klaassen kende Overmars en ook Edwin van der Sar nog van zijn vorige periode bij Ajax, en heeft kort geleden ook kennisgemaakt met trainer Erik ten Hag. De twee spraken elkaar telefonisch. "Lang, drie kwartier, maar superpositief en heel voetbalinhoudelijk. Marc Overmars en Edwin van der Sar kende ik al, maar de trainer nog niet. Al heb ik Ajax natuurlijk goed gevolgd en ik weet waar hij voetballend voor staat. Dat werd bevestigd", aldus Klaassen, die weet op welke posities hij zich moet richten. "Op de nummer zes- en nummer tien-positie. Daar heb ik de afgelopen jaren ook gespeeld en kan ik allebei invullen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws