Wilde geruchten in Engeland: Manchester United zoekt contact met Pochettino

Wilde geruchten in Engeland: Manchester United zoekt contact met Pochettino

06-10-2020 09:18
50

Opvallende verhalen uit Engeland na de zware 1-6 nederlaag van Manchester United tegen Tottenham Hotspur. Vice-voorzitter Ed Woodward heeft naar verluidt contact gezocht met Mauricio Pochettino.

Dat melden meerdere Engelse media, waaronder The Mirror en The Daily Star. De druk op manager Ole Gunnar Solskjaer neemt steeds verder toe na de zware verliespartij tegen Spurs. United kreeg in de eerste drie Premier League-wedstrijden van dit seizoen elf doelpunten tegen.

Woodward is niet van plan om Solskjaer nu al te ontslaan, maar houdt in zijn achterhoofd al wel rekening met een vertrek van de manager. Hij is een grote fan van Pochettino en hoopt hem naar Old Trafford te halen, mocht het tot een ontslag van Solskjaer komen. Woodward zou al contact hebben gelegd met de Argentijnse coach.

Pochettino zit na zijn ontslag bij Spurs zonder club en wil graag weer aan de slag. Hij sloeg meerdere aanbiedingen af, onder meer van de Portugese club Benfica. Hij stond ook in de belangstelling van FC Barcelona na het ontslag van Quique Setién.