Zirkzee gaat definitief niet naar Feyenoord: Er gaat niets meer gebeuren

Zirkzee gaat definitief niet naar Feyenoord: "Er gaat niets meer gebeuren"

06-10-2020 12:19
130

Frank Arnesen zegt dat Feyenoord niets meer gaat doen tijdens deze transferperiode. De technisch directeur lijkt daarmee de komst van Joshua Zirkzee naar Rotterdam definitief uit te sluiten.

Tijdens de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International werd Arnesen gevraagd naar de activiteit van Feyenoord tijdens de window. "Er gaat niets meer gebeuren", spreekt de Deen duidelijke woorden. Dat betekent dat Zirkzee, de spits die door Bayern München verhuurd mag worden, waarschijnlijk niet in de Kuip zal gaan spelen.

Feyenoord zou alleen nog gaan handelen wanneer Steven Berghuis uit Rotterdam zou vertrekken, maar omdat alleen de Nederlandse en de Portugese window nog geopend is lijkt die kans heel erg klein. Een hard gelag voor trainer Dick Advocaat, die zondag nog zei dat hij hoopte dat de Rotterdammers een poging zouden wagen om Zirkzee naar de Stadionclub te halen.

De 19-jarige aanvaller is naar verluidt met meerdere Eredivisieclubs in gesprek, maar Feyenoord is dus niet één van die clubs. Tot 23.59 uur op dinsdagavond hebben Nederlandse teams de kans om Zirkzee binnen te halen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s