'Ik heb mijn ambities bij Oranje een beetje opgeborgen, ik heb het wel gezien nu'

'Ik heb mijn ambities bij Oranje een beetje opgeborgen, ik heb het wel gezien nu'

Gepubliceerd: dinsdag 6 oktober 2020 om 12:30di 06-10-2020 om 12:30

Ruud Vormer begint zijn topvorm bij Club Brugge steeds meer terug te vinden, maar verwacht niet dat dat hem een plekje in het Nederlands elftal zal opleveren. De middenvelder heeft Oranje al uit zijn hoofd gezet.

De aanvoerder van Club Brugge verwacht geen belletje uit Zeist meer. "Ik heb mijn ambities bij Oranje een beetje opgeborgen", zegt Vormer tegen Sporza. "Ik heb het mogen meemaken en heb een fantastische tijd gehad. Ik heb toch vier interlands gespeeld. Ik heb het gezien nu. Het was heel mooi om mee te maken, maar nu focus ik op Club Brugge. Ik heb drie kinderen en een vrouw. Dat moet thuis ook allemaal geregeld worden."

De 32-jarige Vormer, die afgelopen zondag nog de 3-0 voor Club tegen Anderlecht maakte, besloot deze zomer om niet weg te gaan uit het Jan Breydel Stadion. "Ik heb wel opties gehad, maar ik heb toen met mijn vrouw besproken om dat niet te doen, omdat zij ook haar werk heeft", legt de middenvelder uit Hoorn uit. "Ik focus op Club Brugge, mijn tweede thuis. Ik wil gewoon weer kampioen worden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws