'Op de eerste plaats ben ik kantoormedewerker, maar ben ook actief als voetballer'

'Op de eerste plaats ben ik kantoormedewerker, maar ben ook actief als voetballer'

Gepubliceerd: dinsdag 6 oktober 2020 om 18:10di 06-10-2020 om 18:10

Niels Fleuren is niet alleen linksback van TOP Oss, maar werkt bij de Keuken Kampioen Divisie-club ook op kantoor. Hij speelt bij de club op amateurbasis.

De 33-jarige Fleuren loopt al zeventien jaar rond bij TOP. Hij verlengde zijn contract in juli met één jaar, maar wel op amateurbasis. TOP bood hem de kans om aan zijn maatschappelijke carrière te werken. "Op de eerste plaats ben ik kantoormedewerker, daar word ik ook voor betaald. Daarnaast ben ik ook actief als voetballer, ik probeer een contract af te dwingen", zegt Fleuren tegen FOX Sports

"Het is wel anders. Op het veld ben je met andere dingen bezig en daar liggen ook mijn interesses, maar vanaf 13.00 uur werk ik hier op kantoor", geeft Fleuren toe. "Daar vermaak ik mij ook prima. De merchandising en webshop liggen in mijn handen, maar ik word andere ook ingezet op ledboarding voor de thuiswedstrijden, het aansturen van de ballenjongens en het commerciële gedeelte."

Fleuren werkt aan een trainersdiploma. "Ik start dit jaar met UEFA C, samen met een paar anderen. Vanaf eind oktober ga ik daarmee aan de slag."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws