Breaking news

VP Award 2021: 'Pak schoen!', Ajax-boegbeeld Tadic sleept volgende prijs binnen

FC Groningen laat talentvolle Postema (18) op huurbasis gaan: Een mooie toekomst

FC Groningen laat talentvolle Postema (18) op huurbasis gaan: "Een mooie toekomst"

Gepubliceerd: dinsdag 6 oktober 2020 om 20:08di 06-10-2020 om 20:08

Romano Postema speelt de rest van het seizoen bij FC Den Bosch. FC Groningen laat de talentvolle spits op huurbasis gaan. Trainer Danny Buijs kon hem geen basisplaats garanderen.

De pas achttienjarige Postema krijgt in de Keuken Kampioen Divisie de kans om wekelijks te spelen. Hij heeft bij Groningen nog een contract tot 2024. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus van Groningen wilde meedenken met Postema. "Wij zien een mooie toekomst voor Romano bij FC Groningen en denken daarom dat het heel goed voor hem is als hij de rest van dit seizoen wekelijks in het betaalde voetbal aan wedstrijden toekomt", zegt hij op de clubsite.

"Bij FC Den Bosch krijgt hij die mogelijkheid en wij zijn heel benieuwd wat dit met zijn ontwikkeling zal gaan doen. Wij geloven erin dat Romano in de komende jaren de spits van FC Groningen 1 kan worden en deze stap kan daarin heel belangrijk zijn. Wij gaan hem uiteraard zeer nauwlettend volgen en zijn er van overtuigd dat Romano zich in de Keuken Kampioen Divisie op een goede manier kan laten zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws