Update: Napoli keihard: Milik niet ingeschreven voor Serie A en Europa League

Update: Napoli keihard: Milik niet ingeschreven voor Serie A en Europa League

Gepubliceerd: woensdag 7 oktober 2020 om 10:28wo 07-10-2020 om 10:28

Laatste update: woensdag 7 oktober 2020 om 18:10wo 07-10-2020 om 18:10

Arek Milik gaat enkele vervelende maanden tegemoet bij Napoli. De 26-jarige Poolse spits had zijn zinnen gezet op een transfer naar Juventus, maar de Italiaanse topclubs bereikten geen akkoord. Door zijn vertrekwens moet hij tot januari apart van de groep trainen.

Dat meldt onder meer de Corriere dello Sport. Milik zag een transfer naar Juventus niet doorgaan, terwijl ook AS Roma, Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur niet doorpakten. De oud-Ajacied had op Deadline Day zelf geen trek meer in een overstap naar Fiorentina of Valencia.

Daardoor zit Milik nu wel met de gebakken peren. Hij had al een persoonlijk akkoord met Juventus over een contract ter waarde van vijf miljoen euro per seizoen, maar La Vecchia Signora ging uiteindelijk in zee met Alvaro Morata.

Volgens de Italiaanse sportkrant heeft Milik zijn krediet verspeeld bij Napoli. Hij heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, waardoor hij vanaf januari met andere clubs om tafel mag. I Partenopei hoopt hem tegen die tijd alsnog van de hand te doen. De Napolitanen betaalden in 2016 nog 32 miljoen euro aan Ajax.

Update: De vrees van Arek Milik wordt waarheid. De Poolse spits is door Napoli niet ingeschreven voor de Serie A en de Europa League. De oud-Ajacied wil zijn aflopende contract in Stadio San Paolo niet verlengen, maar zag zijn gewenste transfer in het water vallen. De Napolitanen dreigden hem al te verbannen en houden dus woord. Milik zal de komende maanden vanaf de tribune moeten toekijken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws