Niet alleen AZ, maar ook Feyenoord gooide lijntje uit: 'Zit nu hier, bij AZ'

Niet alleen AZ, maar ook Feyenoord gooide lijntje uit: 'Zit nu hier, bij AZ'

08-10-2020 07:08 Laatste update: 07:10
68

Bruno Martins Indi koos er op deadlineday voor zijn carrière te vervolgen bij AZ. Ook Feyenoord gooide een lijntje uit, maar op die interesse gaat de verdediger verder niet in. Martins Indi hoopt in de Eredivisie weer in beeld te komen bij Oranje.

"Het was last minute, ik werd rond twaalf uur in de middag op de hoogte gebracht van de interesse van AZ", begint Martins Indi in gesprek met De Telegraaf. Voor veel mensen kwam de transfer van de verdediger naar Alkmaar als een complete verrassing. Daar staat Martins Indi niet van te kijken, aangezien het contact er pas laat was. "Geen wonder dat het nog niet was uitgelekt."

Niet alleen AZ lonkte naar de diensten van Martins Indi, ook zijn oude club Feyenoord gooide een lijntje uit. De verdediger gaat niet in op die verhalen. "Ik vind het niet relevant om over andere clubs te praten. Ik zit nu hier. Bij AZ."

Martins Indi hoopt zich bij AZ weer in de kijker te spelen bij het Nederlands elftal. "Hoe laat spelen ze vanavond? Kan ik het nog halen?", vertelde hij woensdag met een knipoog. "Ik sta er altijd voor open. Mijn beste jaren moeten nog komen. Als ik goed genoeg voetbal in de Eredivisie, dan denk ik dat ik in de juiste competitie voetbal om weer in de picture te komen."