Breaking news

AD: Arnesen spreekt met 'eerste kandidaat' Slot over dienstverband bij Feyenoord

'Arsenal wil contract Özil verscheuren: koppige Duitser weigert salarisreductie'

'Arsenal wil contract Özil verscheuren: koppige Duitser weigert salarisreductie'

Gepubliceerd: donderdag 8 oktober 2020 om 15:07do 08-10-2020 om 15:07

Mesut Özil maakt zich allesbehalve geliefd bij de clubleiding van Arsenal. Het is de bedoeling dat het megacontract van de 31-jarige Duitser vroegtijdig wordt beëindigd, maar Özil wil niet meewerken.

Özil drukt met een salaris van 385.000 euro per week zwaar op de begroting én komt niet meer voor in de plannen voor van manager Mikel Arteta. De afgelopen twee weken probeerde Arsenal een overeenkomst te sluiten met Özil over salarisverlaging, maar deze onderhandelingen liepen op niets uit, weet The Daily Mail.

De Duitser zou niets in willen leveren, waardoor zijn perspectief in het Emirates Stadium nog meer vertroebelt. Arteta heeft de middenvelder donderdag ook niet opgenomen in de Europa League-selectie. Het is volgens The Daily Mail een kwestie van tijd voordat Özil uit de Premier League-selectie van Arsenal wordt verbannen.

Eerder deze week kwam Özil nog positief in het nieuws door het salaris van de ontslagen mascotte van Arsenal - Gunnersaurus - uit eigen zak te betalen. Dat zou overigens óók niet goed zijn gevallen bij de clubleiding, die van tevoren niet op de hoogte werd gesteld door Özil.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws