'City in onderhandeling met smaakmaker: gigantisch vijfjarig contract ligt klaar'

'City in onderhandeling met smaakmaker: gigantisch vijfjarig contract ligt klaar'

Gepubliceerd: vrijdag 9 oktober 2020 om 08:22vr 09-10-2020 om 08:22

Kevin De Bruyne blijft toch langer bij Manchester City. De Rode Duivel staat op het punt om een nieuw contract te tekenen bij The Citizens en wordt daarmee de bestbetaalde speler ooit van de club.

Officieel is de deal nog niet, maar volgens Het Laatste Nieuws is het nog maar een kwestie van tijd voordat Manchester City het nieuws officieel maakt. De nu 29-jarige De Bruyne verbindt zijn toekomst aan de club en krijgt een salarisverhoging. Hij wordt daarmee de bestbetaalde speler ooit bij The Citizens. Momenteel verdient hij bruto naar verluidt al achttien miljoen euro per jaar, maar dat zal binnenkort dus hoger liggen.

The Times voegt daar aan toe dat De Bruyne zijn carrière graag af wil sluiten in het Etihad Stadium. Het nieuwe contract zal doorlopen tot medio 2025, waardoor hij voor andere clubs vrijwel onhaalbaar wordt.

De voorbije maanden werd De Bruyne nog gelinkt aan een vertrek bij City, maar daar komt dus niets van in. De middenvelder heeft het bijzonder goed naar zijn zin in Engeland en voelt zich in zijn sas bij de topclub. "De laatste jaren zijn er veel ploegen die eens gepolst hebben, maar ik ben eerlijk gezegd heel content bij City. Ik speel voor een van de beste ploegen ter wereld, in competitief de beste competitie", gaf hij onlangs nog aan.

De Bruyne heeft momenteel nog een contract tot medio 2023 bij de club. Hij kwam inmiddels al 227 keer uit voor Man City en was daarin goed voor 58 doelpunten en negentig assists.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws