'Tegenstanders als Juventus, Inter en AC Milan, daar droomt zo'n jongen van'

'Tegenstanders als Juventus, Inter en AC Milan, daar droomt zo'n jongen van'

Andries Jonker heeft te doen met Benaissa Benamar. De verdediger van Telstar kon een droomtransfer maken naar het Italiaanse Sassuolo, maar die ketste op het allerlaatste moment af.

De trainer van de Witte Leeuwen had niet gedacht dat hij in de wedstrijd tegen TOP Oss van zaterdagavond (1-1) nog kon beschikken over Benamar. "Ik had er rekening mee gehouden dat hij nog zou vertrekken", vertelt Jonker voor de camera van FOX Sports. "De laatste dag is hij de hele dag bezig geweest met bellen en er meldden zich nog andere clubs, maar het is er niet van gekomen. Teleurstellend voor hem."

Benamar liet eerder al weten ontzettend te balen en dat kan Jonker zich wel voorstellen. "De meeste spelers zijn hier om een stap te maken naar hoger, beter en meer. Sassuolo, waar hebben we het dan over? Tegenstanders als Inter, AC Milan en Juventus, daar droomt zo'n jongen van. Het was hem van harte gegund en hij heeft er alles voor gedaan, maar dan gaat het op het allerlaatste moment niet door. Ik heb met hem te doen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s