FC Twente: zoon van Zidane aangeboden in laatste dagen van transferperiode

FC Twente: zoon van Zidane aangeboden in laatste dagen van transferperiode

11-10-2020 17:10
19

Enzo Zidane, de zoon van Real Madrid-trainer Zinédine Zidane, is in de slotdagen van de transferperiode aangeboden in de Eredivisie. FC Twente-directeur Jan Streuer hapte echter niet.

Streuer verbaasde zich deze zomer over het grote aantal spelers dat op een dag wordt aangeboden. "Echt tientallen", aldus de technisch directeur van Twente in een uitgebreid interview met TC/Tubantia. "En sommige makelaars blijven maar bellen en mailen."

"Op het laatst werd ons ook nog de zoon van Zidane aangeboden. Die speelt in de Spaanse tweede divisie, maar wij wilden geen spelers op basis van beelden aantrekken", aldus Streuer, die doelt op Enzo Zidane (25), die begin oktober transfervrij vertrok bij UD Almería.

Streuer blikt tevreden terug op de transferzomer van Twente, dat zich ook nog graag had versterkt met Eljero Elia en Karim El Ahmadi. "Een honderdprocentscore lukt je nooit. Jongens als Elia en El Ahmadi hadden we willen hebben, maar aan de andere kant moet je wel graag voor FC Twente willen spelen. Wij hebben in grote lijnen de spelers binnengehaald die we wilden."