Van der Vaart haalt uit naar PSV en Bruggink: 'Ongelooflijk, hoe stom kun je zijn'

Van der Vaart haalt uit naar PSV en Bruggink: 'Ongelooflijk, hoe stom kun je zijn'

Gepubliceerd: maandag 12 oktober 2020 om 00:04ma 12-10-2020 om 00:04

Rafael van der Vaart heeft in de uitzending van Studio Voetbal hard uitgehaald naar PSV. Hij vindt het 'ongelooflijk' dat Mohamed Ihattaren het kind van de rekening dreigt te worden na de komst van Mario Götze.

Van der Vaart zet op de eerste plaats vraagtekens bij de komst van Götze. "Ik begrijp alle ophef niet. Het is een grote naam, maar iedereen wordt een beetje nerveus. Hij speelt als jaren niet en zijn statistieken zijn ook niet geweldig. Hij kan een heel goede speler worden voor PSV, maar hij is geen Mesut Özil. Dat gevoel kreeg ik. Als je echt zo goed bent als iedereen zegt, waarom ga je dan naar PSV?"

Bij het samenstellen van de beste basiself van PSV, heeft Van der Vaart - tot hilariteit van presentator Sjoerd van Ramshorst - geen plek ingeruimd voor Götze. "Het maakt me geen reet uit: Ihatteren moet spelen!", aldus de 109-voudig international. "PSV snapt er echt helemaal niks. Ik word ook boos, want Ihattaren is de allerbeste speler die ze hebben. Als hij blijft spelen, wordt hij de volgende Ziyech!"

Bij FOX Sports suggereerde analist Arnold Bruggink dat Ihattaren zich bij Jong PSV moet melden om te blijven spelen. "Hoe stom kun je zijn om dat te zeggen?", reageert Van der Vaart. "Als je Ihattaren gewoon laat spelen en hem heel belangrijk maakt, is hij over een paar ik weet niet hoeveel miljoen waard." Hij vindt dat Ihattaren wordt afgeschreven door PSV. "Ongelooflijk, het beste talent dat ze hebben wordt weggestopt alsof het niks is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws