De Mos voorziet 'voltreffer' van PSV: 'Als Bosz hem ook graag wilde hebben...'

De Mos voorziet 'voltreffer' van PSV: 'Als Bosz hem ook graag wilde hebben...'

Gepubliceerd: maandag 12 oktober 2020 om 09:56ma 12-10-2020 om 09:56

Aad de Mos heeft hoge verwachtingen van PSV. In potentie heeft Roger Schmidt een 'winnend elftal' tot zijn beschikking na de komst van spelers als Ibrahim Sangaré, Adrian Fein en Mario Götze, aldus de analist.

"Als ik de speler zie, dan kan ik daar een winnend elftal van maken, een elftal dat voor de titel mee kan spelen", aldus De Mos bij VI LIVE. "Als het allemaal waar is wat ik van de kenners lees en hoor over Sangaré en Fein... Ik ken ze niet goed genoeg, maar als Peter Bosz ook al zegt dat hij Sangaré graag wilde hebben, dan moet dat een voltreffer zijn."

Voor Fein geldt wat De Mos betreft hetzelfde. "Ik begrijp alleen niet waarom hij dan weg mag bij Bayern München", doelt hij op de koopoptie van zes miljoen euro die PSV heeft bedongen. "Met Götze kan het linksaf en rechtsaf gaan. Hij is drie jaar wisselspeler geweest bij Borussia Dortmund, maar het is zijn laatste kans om op het hoogste niveau te komen."

Het is van groot belang dat Götze nu een trainer heeft die in hem gelooft, aldus De Mos. "Ik heb het zelf meegemaakt bij Vitesse. Niemand gaf nog een stuiver voor Danko Lazovic. Het klikte en hij maakte nog een heel grote sprong naar PSV. Dus ik denk dat Schmidt en Götze een match kunnen zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws