'Manchester City weigert miljoenentransfer te vergeten en keert terug bij Ajax'

'Manchester City weigert miljoenentransfer te vergeten en keert terug bij Ajax'

Gepubliceerd: maandag 12 oktober 2020 om 10:24ma 12-10-2020 om 10:24

Laatste update: dinsdag 13 oktober 2020 om 09:35di 13-10-2020 om 09:35

Manchester City heeft Nicolás Tagliafico niet uit het hoofd gezet. Volgens The Athletic is de Engelse grootmacht van plan om in januari opnieuw aan te kloppen bij Ajax.

Engelse media meldden eind september dat Manchester City het meest concreet was voor Tagliafico. De club van manager Josep Guardiola moest eerst Oleksandr Zinchenko verkopen om ruimte te maken in de selectie, maar slaagde daar niet in. De komst van Tagliafico was daardoor van de baan.

Over een kleine drie maanden gaat de transfermarkt weer open. Ajax kan dan weer bericht uit Manchester verwachten. City is van plan een nieuwe poging te wagen voor Tagliafico, meldt The Athletic. De Argentijnse linksback ligt nog twee jaar vast in Amsterdam.

Volgens The Athletic heeft een delegatie van Manchester City twee maanden geleden om tafel gezeten met 'de mensen van Tagliafico'. De Argentijn had wel oren naar de transfer, won informatie in bij landgenoot Sergio Agüero en Ajax wilde meewerken bij een bod van 25 miljoen euro.

De Telegraaf meldde onlangs dat Ajax het contract van Tagliafico wil verlengen. De Amsterdammers gingen er aanvankelijk vanuit dat de 28-jarige Argentijn deze zomer zou vertrekken, maar hebben hem een nieuw, verbeterd contractvoorstel gedaan. Tagliafico stond naast Manchester City ook in de belangstelling van Chelsea, Leicester City en Bayer Leverkusen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws