'Weer is net zo k*t als het Nederlands elftal, kan er niet wat anders van maken'

'Weer is net zo k*t als het Nederlands elftal, kan er niet wat anders van maken'

Gepubliceerd: maandag 12 oktober 2020 om 18:28ma 12-10-2020 om 18:28

Laatste update: maandag 12 oktober 2020 om 18:49ma 12-10-2020 om 18:49

Barry van Galen en Piet Keur begrijpen maar weinig van de keuzes van Frank de Boer tegen Bosnië en Herzegovina. Vooral het feit dat Steven Berghuis op de bank begon ten koste van Quincy Promes en Donyell Malen gaat er bij beide heren niet in.

"Hier, Frank de Boer ziet lichtpuntjes... Hij heeft een zonnebank gekocht", begint Van Galen lachend bij Een bakkie pleur met Van Galen en Keur van NH Sport. "Het weer is net zo k*t als het Nederlands elftal, ik kan er niet wat anders van maken. Het was echt niet normaal hè. Ik heb weleens slechte wedstrijden gezien, maar dit was echt verschrikkelijk."

"Het is toch een fout van De Boer?", vervolgt Van Galen in gesprek met Piet Keur. "Die Lodeweges net zo goed, met zijn papiertjes... Donder op zeg", zegt Keur lachend. "Elke blinde kan zien dat je buitenspelers moet hebben die een voorzet kunnen geven. Anders hoef je Luuk de Jong niet op te stellen."

"Ik denk sowieso dat Berghuis moet spelen hoor", vervolgt Van Galen. Keur is het helemaal met hem eens. "Hij kan er een vrije trap in rossen, hij heeft alleen maar meerwaardes. Een goede corner, vrije trappen. Nee die moet je op de bank zetten, want we hebben Promes..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws