Flinke meevallers voor Feyenoord: Bijlow en Jörgensen sluiten aan

Flinke meevallers voor Feyenoord: Bijlow en Jörgensen sluiten aan

14-10-2020 13:33
50

De blessure van Justin Bijlow lijkt mee te vallen. De 22-jarige doelman verscheen woensdag weer op het trainingsveld van Feyenoord. Ook Nicolai Jörgensen sloot weer aan bij de selectie van coach Dick Advocaat, melden de Rotterdammers.

Bijlow moest zich afmelden voor de interlands van Jong Oranje. Hij miste de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Jong Gibraltar en Jong Cyprus vanwege bovenbeenklachten. Feyenoord hoeft desondanks niet te vrezen voor een absentie van de sluitpost. De verwachting is dat hij zondag in de Rotterdamse derby tegen Sparta weer in actie kan komen.

Of Jörgensen dan ook weer van de partij is, is nog onduidelijk. De Deense spits trainde woensdag wel weer mee. Hij raakte tijdens de warming-up voor het duel met ADO Den Haag geblesseerd aan zijn bovenbeen en miste het competitieduel met Willem II.

Het is overigens enigszins de vraag of het duel in De Kuip wel kan doorgaan. Bij Sparta zijn drie spelers positief getest op het coronavirus. Technisch directeur Henk van Stee vreest dat meerdere spelers zullen volgen.