Messi klaagt altijd, we lijken wel een oud getrouwd stel

"Messi klaagt altijd, we lijken wel een oud getrouwd stel"

Gepubliceerd: woensdag 14 oktober 2020 om 13:55wo 14-10-2020 om 13:55

Sergio Agüero en Lionel Messi deelden inmiddels een hotelkamer op onder meer drie WK's en vier Copa América's. De Argentijnse sterren hebben een bijzondere band, maar de FC Barcelona-aanvaller kan de spits van Manchester City soms wel schieten, grapt laatstgenoemde.

"Messi klaagt altijd, we lijken wel een oud getrouwd stel", lacht Agüero bij het tv-programma Santo Sabado. "Ik val altijd in slaap met de televisie aan. Als ik de volgende ochtend wakker word, beklaagt hij zich daar altijd over."

De 32-jarige aanvaller heeft meer voorbeelden. "We keren bijvoorbeeld om 19.30 uur bij het hotel terug en om 21.00 uur eten we. Genoeg tijd dus. Maar Leo gaat gelijk onder de douche en is klaar. Ik zit daar dan maar in mijn boxershort en ben aan het bellen", aldus Agüero. "Met nog een halfuur begint hij dan: we eten om 21.00 uur, over dertig minuten… Ik zit nog altijd op mijn telefoon en even later: nog maar tien minuten!"

"We komen vaak te laat…", vervolgt Agüero. "We zitten hier al meer dan een uur! Je voelt de irritatie, hij houdt er niet van om te laat te komen. Dan besluit ik toch maar op te staan", lacht de City-speler.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws