Gerbrands ziet Ihattaren worstelen: 'Echt wel verstandige mensen bij PSV'

Gerbrands ziet Ihattaren worstelen: 'Echt wel verstandige mensen bij PSV'

Gepubliceerd: woensdag 14 oktober 2020 om 21:34wo 14-10-2020 om 21:34

Toon Gerbrands heeft zich bij de presentatie van zijn tiende en laatste boek uitgelaten over de situatie van Mohamed Ihattaren. Het achttienjarige toptalent wordt zo goed mogelijk begeleid door PSV, aldus de algemeen directeur.

Ihattaren heeft geen basisplaats in de eerste Eredivisie-weken en na de komst van Mario Götze lijken zijn speelkansen onder trainer Roger Schmidt niet te groeien. "Bij PSV werken echt wel verstandige mensen", reageert Gerbrands, geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

"We doen er met elkaar alles aan om hem op een goed niveau te krijgen. Voor een club als PSV geldt alleen ook dat het gaat om presteren", verduidelijkt de algemeen directeur, die merkt dat de situatie-Ihattaren de gemoederen bezighoudt. Zelf spreekt hij soms ook met hem over de mediabelangstelling. "Het is nogal wat op die leeftijd", aldus Gerbrands, die wijst op het bestaan van 'alleen al negen praatprogramma's over voetbal'. "Je moet er allemaal maar mee om kunnen gaan. Dat is zeker niet altijd makkelijk."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws