PSV-vertrek zit De Jong niet lekker: 'Dat stond zeker niet in de planning'

PSV-vertrek zit De Jong niet lekker: 'Dat stond zeker niet in de planning'

Gepubliceerd: donderdag 15 oktober 2020 om 16:17do 15-10-2020 om 16:17

Laatste update: donderdag 15 oktober 2020 om 16:39do 15-10-2020 om 16:39

John de Jong is blij dat Denzel Dumfries nog steeds bij PSV voetbalt. De rechtsback van de Eindhovenaren stond in de belangstelling van diverse Europese clubs, maar een vertrek van de captain is volgens de technisch manager van de Brabanders nooit serieus geworden.

Dumfries vond het niet erg om bij PSV te blijven, maar wilde ook luisteren als er een mooie club langs zou komen. "Hij merkte dat er een frisse wind waaide bij PSV en dat we samen aan iets nieuws wilden beginnen", zegt De Jong in een groot interview tegenover het clubkanaal van de Eindhovenaren. "Aan de andere kant stond hij open voor een mooie club. Dat is de onzekerheid, maar ik ben blij dat we hem hebben kunnen behouden."

Dat lukte De Jong niet met Sam Lammers, die naar Atalanta vertrok. "Dat hadden we niet in de planning staan", zegt de technisch manager van PSV. "We wilden heel graag met hem het seizoen in om hem verder te ontwikkelen, ook omdat hij goed in de speelwijze zou hebben gepast. De onderhandelingen duurden vervolgens wel erg lang, maar Sam wilde graag naar Bergamo en dat heeft toch geresulteerd in een transfer."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws