LIVE: geweldige slotfase United, Dest en De Jong verliezen met Barça (gesloten)

LIVE: geweldige slotfase United, Dest en De Jong verliezen met Barça (gesloten)

Gepubliceerd: zaterdag 17 oktober 2020 om 22:50za 17-10-2020 om 22:50

Laatste update: zaterdag 17 oktober 2020 om 23:01za 17-10-2020 om 23:01

Spektakel in Engeland én in Spanje op de late zaterdagavond: met een beetje geluk kunnen we drie (voormalig) Oranje-internationals live aan het werk zien. Frenkie de Jong speelt met FC Barcelona tegen het altijd lastige Getafe, Donny van de Beek en Timothy Fosu-Mensah reizen met Manchester United af naar Newcastle United: beide wedstrijden beginnen om 21.00 uur en VoetbalPrimeur doet live verslag.

De Jong zit er lekker in. De controleur begon met Barça sterk aan het seizoen en blonk tijdens de interlandperiode uit tegen Italië. De ploeg van Ronald Koeman morste tegen Sevilla voor het eerst punten, maar is nog ongeslagen dit seizoen. Getafe is degelijk begonnen: het heeft net als FC Barcelona zeven punten, maar heeft wel één wedstrijd meer gespeeld.

Bij Manchester United daarentegen is het crisis: de 1-6 nederlaag tegen Tottenham Hotspur sloeg in als een bom, manager Ole Gunnar Solskjaer staat intern én extern ter discussie. De kwakkelende Mancunians mogen in Newcastle proberen om het tij te keren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws